top of page
Hongaarse grammatica boek

Grammatica boek

Om ons leermateriaal te bestellen klikt u op de knop onder elk item. U ontvangt een pdf-bestand van goede kwaliteit. Dit kan op elk apparaat digitaal worden gebruikt of u kunt het afdrukken. ​

 

De prijzen zijn vermeld in Euro's. Betalen in Hongaarse Forint is ook mogelijk. Prijzen zijn inclusief belastingen en op verzoek kan er een factuur naar u worden gestuurd.

2.png
Grammatica met uitleg
e-book
digitaal en ook afdrukbaar
€ 15

Deze eenvoudige basisgrammatica is duidelijk van opzet. Het bevat de meest belangrijke grammatica punten van de Hongaarse taal. Stap voor stap in de juiste volgorde met korte uitleg in het Nederlands.

 

Vanaf absoluut beginner tot A2 niveau. 

4.png
Grammatica met uitleg
e-book
digitaal en ook afdrukbaar
€ 15

De tweede deel van de basisgrammatica Hongaars. Het bevat onder andere de bezittelijkheid en de bepaalde werkwoordvervoeging. Met duidelijke tabellen en een korte uitleg.

 

Vanaf A2 niveau tot B1. 

5.png
Grammatica met uitleg
e-book
digitaal en ook afdrukbaar
€ 15

Het gevolg van de Hongaarse basisgrammatica. In deze deel komt de vergelijking, de verleden tijd, de uitdrukking 'Mag ik...?' en de gebiedende wijs voor. Met dezelfde duidelijke tabellen en korte uitleg als de vorige edities. 

 

Vanaf B1 niveau tot B2. 

7.png
Grammatica met uitleg
e-book
digitaal en ook afdrukbaar
€ 15

De vierde deel van de Hongaarse grammatica geeft uitleg over de konjunctief, de indirecte rede, de mogelijke wijze, de beleefheidsvragen, de voorwaardelijke zinnen en de toekomende tijd. 

 

Vanaf B2 niveau tot C1. 

Gebruiksvoorwaarden

De e-books zijn enkel bestemd voor persoonlijk gebruik. Het is niet toegestaan om het e-book geheel of gedeeltelijk te kopiëren, verkopen, verdelen, doorgeven, vertalen, verspreiden, weergeven, reproduceren, publiceren, verhuren, leasen, vergunnen met licentie of sub-licentie of op andere wijze over te dragen.

bottom of page