top of page
Screenshot 2023-02-25 at 22.48.32.png

Complete cursus

Dit zelfcursus is als boek te bestellen. Iedere stap bestaat uit 5 lessen, ongeveer 150 pagina's. De leerstof wordt in een logische volgorde aangeboden met regelmatige herhalingen. Door alles goed door te lezen en daarna de oefeningen te doen leer je de taal het snelst. Dit kun allemaal in je eigen rustige tempo doen. ​

 

De prijzen zijn vermeld in Euro's. Betalen in Hongaarse Forint is ook mogelijk. Prijzen zijn inclusief belastingen en op verzoek kan er een factuur naar u worden gestuurd.

Zelfstudie cover.png

Complete cursus Stap 1

De eerste lessen helpen je kennismaken met de Hongaarse taal. Het is laagdrempelig en start bij de absolute basis. Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig om met de lessen te beginnen.

€ 75
papieren boek incl. verzendkostosten
2.png

Complete cursus Stap 2

Het gevolg van de eerste 5 lessen. Hier gaan we ons verdiepen in de basis van de Hongaarse taal. We oefenen met situaties, leren basisgrammatica en woordenschat.

€ 75
papieren boek incl. verzendkostosten
3.png

Complete cursus Stap 3

Vanaf les 11 gaan we de basiskennis uitbreiden. We leren hoe we in een restaurant kunnen bestellen, over vrije tijd, de menselijke lichaam en over de familie.

€ 75
papieren boek incl. verzendkostosten
4.png

Complete cursus Stap 4

In de lessen van 16 t/m 20 gaan we verder bouwen op de basisbegrippen en we leren over kleding, dagelijkse activiteiten, de weg vragen en over beschrijven van mensen.

€ 75
papieren boek incl. verzendkostosten

Gebruiksvoorwaarden

De e-books zijn enkel bestemd voor persoonlijk gebruik. Het is niet toegestaan om het e-book geheel of gedeeltelijk te kopiëren, verkopen, verdelen, doorgeven, vertalen, verspreiden, weergeven, reproduceren, publiceren, verhuren, leasen, vergunnen met licentie of sub-licentie of op andere wijze over te dragen.

bottom of page