Screenshot 2021-05-21 at 23.50.48.png

Lessen

Om ons leermateriaal te bestellen klikt u op de knop onder elk item. U ontvangt een pdf-bestand van goede kwaliteit. Dit kan op elk apparaat digitaal worden gebruikt of u kunt het afdrukken. ​

 

De prijzen zijn vermeld in Euro's. Betalen in Hongaarse Forint is ook mogelijk. Prijzen zijn inclusief belastingen en op verzoek kan er een factuur naar u worden gestuurd.

Magyarora online Cover 2.png

A1 Lessen 1-5

De eerste lessen helpen je kennismaken met de Hongaarse taal. Ze zijn laagdrempelig en starten bij de absolute basis. Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig om met de lessen te beginnen.

€ 10
2.png

A1 Lessen 6-10

Het gevolg van de eerste 5 lessen. Hier gaan we ons verdiepen in de basis van de Hongaarse taal. We oefenen met situaties, leren basisgrammatica en woordenschat.

€ 10
3.png

A2 Lessen 11-15

Vanaf les 11 gaan we de basiskennis uitbreiden. We leren hoe we in een restaurant kunnen bestellen, over vrijtijdsactiviteiten, de menselijke lichaam en heel veel woorden over familie.

€ 10
4.png

A2 Lessen 16-20

In de lessen van 16 t/m 20 gaan we verder bouwen op de basisbegrippen en we leren over kleding, dagelijkse activiteiten, de weg vragen en over beschrijven van mensen.

€ 10
Picture1.png

Les 1

In dit les we beginnen met de basisbegrippen van de Hongaarse taal: uitspraak en schrijfwijze, meervoud, het werkwoord 'zijn' en de basiswoordenschat: nationaliteiten, kleuren en banen. We oefenen in dagelijkse situaties die bij de geleerde woordenschat passen.

gratis
Screenshot 2021-03-16 at 14.08.22.png

Les 2

In de tweede les gaan we kennismaken met de getallen, het werkwoord 'komen' en de eerste achtervoegsel van de plaatbepaling. De woordenschat in deze les is: etenswaren.

€ 3
Screenshot 2021-03-16 at 14.09.22.png

Les 3

In de derde les gaan we verder met de plaatsbepaling en we leren de eerste werkwoorden. De woordenschat betreft de basisbeschrijvingen van mensen en dingen. Verder oefenen we in dagelijkse situaties.

€ 3
Picture4.png

Les 4

De vierde les vertelt nog een stukje meer over de plaatsbepaling, het werkwoord 'gaan' en we leren hoe je de tijd, de dagen van de week en de dagdelen in het Hongaars kan zeggen.

€ 3
Picture5.png

Les 5

De vijfde les bevat de werkwoordvervoeging en de uitdrukking van 'hoeveelste', de datum en 'hier en daar'. We oefenen weer in dagelijkse situaties.

€ 3
Picture6.png

Les 6

In de zesde les leren we de uitdrukking 'er is / er is geen', de aanwijzende voornaamwoorden (dit/dat) en nog een deel van de plaatsbepaling. De woordenschat is: het huis.

€ 3

Gebruiksvoorwaarden

De e-books zijn enkel bestemd voor persoonlijk gebruik. Het is niet toegestaan om het e-book geheel of gedeeltelijk te kopiëren, verkopen, verdelen, doorgeven, vertalen, verspreiden, weergeven, reproduceren, publiceren, verhuren, leasen, vergunnen met licentie of sub-licentie of op andere wijze over te dragen.