top of page
Reading on a Beach

Oefenbladen

Om ons leermateriaal te bestellen, klikt u op de knop onder elk item. U ontvangt een pdf-bestand van goede kwaliteit. Dit kan op elk apparaat digitaal worden gebruikt of u kunt het afdrukken. ​

 

De prijzen zijn vermeld in Euro's. Betalen in Hongaarse Forint is ook mogelijk. Prijzen zijn inclusief belastingen en op verzoek kan er een factuur naar u worden gestuurd.

Oefenbladen A1

Een verzameling van handige oefeningen vanaf absoluut beginners niveau. De indeling volgt het boek Grammatica A1. Het is daarom een hele goede aanvulling om de basis van de taal te leren. De oefeningen zijn duidelijk en de volgorde is logisch opgebouwd. Meer dan 150 oefeningen.

€ 10

9.png

Oefenbladen A2

Als vervolg van A1 sluit deze verzameling van oefeningen goed aan bij Grammatica A2. Het inhoud bevat onder andere het lijdend voorwerp, het hele werkwoord (infinitief), de bezittelijkheid, met wie en de bepaalde werkwoordvervoeging. In 18 onderwerpen, 120 oefeningen.

€ 10

8.png

Gebruiksvoorwaarden

De e-books zijn enkel bestemd voor persoonlijk gebruik. Het is niet toegestaan om het e-book geheel of gedeeltelijk te kopiëren, verkopen, verdelen, doorgeven, vertalen, verspreiden, weergeven, reproduceren, publiceren, verhuren, leasen, vergunnen met licentie of sub-licentie of op andere wijze over te dragen.

bottom of page