top of page
Online training-2 copy.png

In deze training leer je te kijken naar jezelf.

 

Wat zijn de patronen in je leven en hoe kun je die doorbreken? Dat is best eng en confronterend maar nodig om jezelf te leren kennen en nieuwe keuzes te maken.

In deze onlinetraining wil ik je uitnodigen om erachter te komen waarom je handelt zoals je doet. Om contact te maken met de diepere lagen in jezelf en weer leert te vertrouwen op je eigen wijsheid en intuïtie. Leer jezelf kennen en ontdek dat denken, voelen en gedrag elkaar beïnvloeden. Zie in dat de patronen die je nu volgt niet effectief voor je zijn en dat jezelf verantwoordelijk bent voor je verandering. Pas dan kun je een nieuwe weg inslaan.

 

Je gaat inzien dat het noodzakelijk is om voor jezelf te kiezen en zo steviger in het leven te komen staan. Om je onophoudelijke gedachten, die vaak negatief zijn en waarmee jij jezelf kwelt, van een afstand te bekijken en ze om te zetten in positieve. Om niet langer meer in je hoofd te zitten maar weer te voelen met je lichaam. Dat je weer leeft en niet langer meer geleefd wordt. 

Online training-8.png

Deze online training is een goed begin om op te krabbelen en weer grond onder je voeten te voelen na een burn-out.

Met rust, de adviezen en zelfinzichten die je krijgt door mijn training burn-out te volgen, kun je herstellen van je bijnieruitputting en je leven weer oppakken. Niet als de persoon die je was maar als een prachtig mens met vele talenten, die sterk is, vol levensenergie, en in zichzelf gelooft.

In de training wordt uitgelegd wat er gebeurt met je lichaam als je een burn-out hebt en wat de risico’s zijn voor je gezondheid. Verder geef ik je veel leef-en voedingsadviezen zodat je lichaam en je geest zich weer kunnen herstellen.

Eigenlijk bevat de training burn-out twee cursussen. Het eerste gedeelte omvat alles wat je moet weten over je burn-out en het tweede gedeelte is de cursus ”Persoonlijke ontwikkeling” die ik ook als losse cursus aanbied. Als je een burn-out hebt of ertegenaan zit, is het tweede gedeelte van de training minstens even belangrijk als het eerste gedeelte. 

bottom of page