top of page
Watercolor Arrow

Hoe volg je de trainingen?

Je doet deze training thuis, in je eigen veilige omgeving en wanneer het jou uitkomt. Maar zie het als consulten die je hebt bij een coach of psycholoog. Daar ga je ook meerdere keren voor een uurtje naar toe. Dat is niet voor niets. Je hebt tijd nodig om na te denken over wat je tijdens het consult gezegd en gehoord hebt. Daarom heb ik de training opgesplitst in delen. Dat zijn je consulten. Voordeel van mijn training is dat je alles nog eens rustig terug kunt lezen. Van een persoonlijk gesprek met een hulpverlener ben je na een paar dagen al veel vergeten. 

Watercolor Arrow

Inclusief uit te printen opdrachten

 

Je kunt het oefenboek met de opdrachten downloaden en er online in werken maar je kunt de opdrachten ook uitprinten. Misschien werk je liever in een schriftje. Voordeel hiervan is dat je het makkelijk kunt pakken en alles nog eens terug kunt lezen. Misschien wil je er ook nog aantekeningen bijzetten. Het is aan jou. Wat vind jij het prettigst? 

Watercolor Arrow

Besloten FB   

Heb je vragen of voel je de behoefte om je problemen met anderen te delen, dan kun je jezelf aanmelden voor de besloten facebookpagina. Je problemen en gevoelens delen werkt heel bevrijdend. Zelf zal ik ook regelmatig reageren op wat er op de pagina besproken wordt. 

Watercolor Arrow

Inclusief maandelijkse inspiratie

Ik zal maandelijks een blog schrijven over uiteenlopende onderwerpen. Mocht je hier interesse voor hebben dan kun je jezelf hier aanmelden.

Je kunt me ook volgen op Facebook en Instagram.

Watercolor Arrow
E-boek olive.png

Het gratis e-boek “Vind jezelf, in jezelf” geeft je een klein inkijkje in datgene wat behandeld wordt in de training “In zeven stappen naar een bewust leven” (persoonlijke ontwikkeling).

In deze training leer je te kijken naar jezelf. Wat zijn de patronen in je leven en hoe kun je die doorbreken? Dat is best eng en confronterend, maar nodig om jezelf te leren kennen en nieuwe keuzes te maken. Je gaat inzien dat het noodzakelijk is om voor jezelf te kiezen en zo steviger in het leven te komen staan. Om je onophoudelijke gedachten, die vaak negatief zijn en waarmee jij jezelf kwelt, van een afstand te bekijken en ze om te zetten in positieve. Om niet langer meer in je hoofd te zitten maar weer te voelen met je lichaam. Dat je weer leeft en niet langer meer geleefd wordt. 

Watercolor Arrow
Burnout.png

Het gratis e-boek “Burn-out“ geeft je een inkijkje in wat je kunt verwachten van de training.

Je bent niet de enige die een burn-out heeft of ertegenaan zit. Het aantal mensen met burn-out klachten blijft groeien.  Je blijft maar doorgaan en jezelf voorbij lopen, omdat je niet wilt inzien, dat het jou ook kan overkomen, omdat dit voelt als zwak en falen. Toch houd je het niet tegen. Er komt een dag dat je knock out gaat, de grond onder je voeten wegzakt en je jezelf afvraagt “Wat nu?”.

Mijn training "Uit je burn-out in 10 stappen" helpt je het licht weer te zien. Je krijgt een duidelijke uitleg over wat het inhoudt om een burn-out te hebben en adviezen om je lichaam weer sterk en gezond te maken zodat je weer bruist van de energie. In het tweede deel van de training “Persoonlijke ontwikkeling” laat ik je nadenken over jezelf, je denk- en gevoelspatronen en wat jouw saboterende gedachten en belemmeringen zijn.  Door zelfinzichten te krijgen, kun je er bewust voor kiezen een andere weg in te slaan, die beter bij je past en je gelukkiger en tevredener maakt.

bottom of page