top of page

Gezond, fit en vrolijk

1 op de 7 Nederlanders heeft overgewicht. Het wordt nu de hoogste tijd om dit tij te gaan keren. Ook is het wetenschappelijk bewezen dat een gezonde leefstijl de kans op verschillende vormen van kanker aanzienlijk verkleint. 

 

Ik maak je bewuster van je gedrag en leer je dit ook om te buigen naar een gezond eetpatroon. Voldoende bewegen en sporten zijn hier onlosmakelijk mee verbonden.

Herbs and Minerals

Als BGN gewichtsconsulent begeleid ik met mensen met gewichtsproblemen volgens de richtlijnen goede voeding van de Gezondheidsraad naar een gezond eet- en leefpatroon. Afvallen kan op veel manieren, met het aanleren van een gezond eet- en leefpatroon kun je de rest van je leven je gewicht met minder moeite onder controle houden.

Kinderen met overgewicht, het komt steeds meer voor. Momenteel heeft een op de zeven kinderen overgewicht. En het aantal zal in de toekomst alleen maar stijgen.

Strawberries
Healthy Green Smoothies

Met de juiste voeding kun je je prestaties verbeteren. Train je bijvoorbeeld voor een marathon of ben je krachtsporter, ik adviseer je graag.

Het aantal keuzes dat je kunt maken rondom het thema voeding zijn enorm. Het begint al met de winkel waar je heen gaat (een van de grote supermarkten, biologische winkel, plaatselijke markt) en dan nog eens de keuze tussen de honderden verschillende producten van hetzelfde op de meterslange schappen.

Organic Farmer's Market
Fresh Mint

Bekijk de Facebook pagina van Gezond, fit en vrolijk hier.

Lieve Marjan,


Wat super dat ik jou gevonden heb ... of heb jij mij gevonden? Jouw advertentie in de krant eind april '14 sprak me direct erg aan. Ik heb nu bijna de derde cursus afgerond en ben bijzonder tevreden over alles wat ik geleerd heb. Maar het meest blij ben ik met de kilo's die ik inmiddels kwijt ben. Fantastisch vind ik de manier waarop jij over eten praat, jouw tips, adviezen en oplossingen voor allerlei - meestal - praktische probleempjes.


Gezond, fit en vrolijk ... een leven lang voelt voor mij niet als een dieet. De regel van 3 en de 7 afspraken zijn voor mij een nieuwe manier van leven geworden. Door iedere dag in mijn eetpatroon de regel van 3 als uitgangspunt te nemen ben ik inmiddels al meer dan 20 kilo kwijtgeraakt. De complimentjes zijn talrijk. Ik geniet hier enorm van.


Dank je wel en heel veel succes met het geven van de cursussen, je bent een TOP-coach!
Groetjes van Annelies.

bottom of page