top of page
Zo ga ik te werk​

 

Als BGN gewichtsconsulent begeleid ik mensen met gewichtsproblemen volgens de richtlijnen goede voeding van de Gezondheidsraad naar een gezond eet- en leefpatroon. Afvallen kan op veel manieren, met het aanleren van een gezond eet- en leefpatroon kun je de rest van je leven je gewicht met minder moeite onder controle houden.

 

Ik ben werkzaam in de regio Wijk bij Duurstede, Cothen, Langbroek, Doorn, Driebergen, Maarn.

Een telefonisch of persoonlijk kennismakingsgesprek is kosteloos.

Na het maken van een afspraak stuur ik een intakeformulier en een eetdagboek toe. Het is de bedoeling een week bij te houden wat je eet, drinkt en beweegt zodat ik daar een duidelijk beeld van krijg.

Bij het intakegesprek wil ik een zo compleet mogelijk beeld krijgen van je eet en leefpatroon en bespreken we welk doel je wilt bereiken. Ook gaan we metingen verrrichten. Dan ga ik een plan van aanpak voor je opstellen en een persoonlijk voedingsadvies. Dit bespreken we tijdens het tweede consult. Ook kijken we hoeveel consulten we denken nodig te hebben om je doel te behalen. Een eventuele supermarktsafari is inclusief.

De vervolgconsulten kunnen de eerste paar keer wekelijks worden ingepland, daarna 1x per twee weken of 1x per maand.

Heb je je doel bereikt en wil je graag onder controle blijven, dan kan dit uiteraard. We plannen dan in overleg verschillende weegmomenten in om een stok achter de deur te houden. Zo ga je afvallen op een gezonde en verantwoorde manier.

bottom of page