top of page
Waarom vallen gevoelige mensen op narcisten? 

Empathische mensen zijn open en houden van mensen, ze willen van nature de pijn van anderen overnemen en doen laten verdwijnen. Vol compassie en met een gave om zichzelf in andermans schoenen te plaatsen, zullen ze heel ver gaan om dingen voor anderen beter te maken…zelfs als dat betekent dat ze hun eigen welzijn hiervoor op moeten offeren. Ze geloven dat er diep van binnen in iedereen wat goeds zit!

De narcistische manipulator

Iedereen kent het fenomeen narcisme, eveneens wat manipulatie is. Toch merken we het meestal te laat – als we het opmerken – dat we de gevaarlijke combinatie van de twee, de narcistische manipulator als partner, baas, familielid hebben.

 

Het is belangrijk om te weten dat de narcist niet gewoon egoïstisch, arrogant, zelfingenomen en manipulatief is en zijn gedrag niet vanuit gemeenheid komt. Juist andersom. 

Voordelen van narcisme

Narcistische mensen zijn overal. Maar vooral in de top van het bedrijfsleven, politiek en tussen bekende mensen is het makkelijk om narcisten te herkennen. Zo te zien heeft narcisme best wat opgeleverd aan sommige mensen. Ze zijn charmant, weten hun doen te bereiken en kunnen goede leiders zijn. Maar wat zijn dan nog de voordelen?

Wat kan je doen?

Onze team bestaat uit professionals die sessies aanbieden om je te voorzien van de juiste motivatie, nieuwe inzichten en oplossingen voor jouw specifieke situatie. De nadruk ligt niet alleen op de moeilijkheden waar je mee worstelt, maar vooral op jouw persoonlijke ontwikkeling en doelen om met meer zelfvertrouwen en geluk in het leven te staan.

Gratis intakegesprek

Interesse? Neem contact met ons op voor een gratis telefonisch intakegesprek van 15 minuten. 

bottom of page